Anghel Iordănescu a acceptat să rămână director tehnic al FRF

Directorul tehnic al FRF, Anghel Iordănesccu, a declarat, joi, că s-a întâlnit cu Mircea Sandu şi cu noul şef de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, şi că a acceptat condiţiile impuse de acesta din urmă, astfel că îşi va continua activitatea în cadrul forului.

210 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu a acceptat să rămână director tehnic al FRF

Anghel Iordănescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am discutat în această după-amiază cu noul preşedinte şi cu Mircea Sandu. Preşedintele FRF mi-a făcut invitaţia şi propunerea de a rămâne în continuare director tehnic al federaţiei, de a avea avea aceeaşi poziţie, preşedintele Comisiei Tehnice, mi-a vorbit că îşi doreşte foarte mult, ca atât la Comisia Tehnică, cât şi în cadrul departamentului tehnic să facă o direcţie de dezvoltare sportivă la care să aducă un belgian, domnul Kovacs (n.r. - Zoltan Kovacs, fost instructor UEFA), cu care doreşte foarte mult să colaborez. Din punctul meu de vedere, am aceeaşi poziţie, am acelaşi rol în cadrul Federaţiei Române de Fotbal şi nu aş avea nimic împotrivă ca domnul Kovacs să colaboreze cu mine şi să fie şeful acestei direcţii de dezvoltare sportivă şi în acelaşi timp să fie şi el, alături de Victor Piţurcă, vicepreşedinte al Comisiei Tehnice", a spus Iordănescu la Sport.ro.

Organigrama Federaţiei Române de Fotbal va suferi modificări astfel că o parte din atribuţiile directorului tehnic Anghel Iordănescu vor fi diminuate, şi depinde de el dacă va mai continua, a anunţat, joi, la prânz, într-o conferinţă de presă, noul preşedinte al federaţiei, Răzvan Burleanu.

"Organigrama va suferi modificări. Organigrama pe care Federaţia Română de Fotbal o va avea va fi într-o cu totul altă formă decât o regăsim în prezent. Foarte multe dintre atribuţiile pe care le are domnul Anghel Iordănescu în prezent vor fi preluate de cel care va ocupa funcţia de manager pentru dezvoltare sportivă. Tot în noua organigramă vom regăsi un manager pentru zona financiară, pentru zona comercială", a declarat Burleanu într-o conferinţă de presă.

Preşedintele FRF a precizat că urmează să mai aibă o discuţie cu Iordănescu pentru a afla dacă acesta va continua ca director tehnic al federaţiei: "Am avut o primă discuţie cu domnul Anghel Iordănescu de câteva minute, urmând să avem o discuţie, să vedem dacă dumnealui îşi doreşte să continue. Eu îmi doresc ca domnul Anghel Iordănescu să rămână în continuare în interiorul Federaţiei Române de Fotbal, dar acum depinde şi de dumnealui".

Răzvan Burleanu a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici