Anghelache: Bălgrădean rămâne la Dinamo, Standard dorea doar un împrumut

Transferul portarului echipei Dinamo, Cristian Bălgrădean, la formaţia Standard Liege a căzut pentru moment, deoarece gruparea belgiană dorea doar un împrumut al jucătorului, a declarat, marţi, preşedintele clubului "alb-roşu", Constantin Anghelache.

103 afișări
Imaginea articolului Anghelache: Bălgrădean rămâne la Dinamo, Standard dorea doar un împrumut

Cristian Balgradean (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"El a mers la Standard Liege pentru o ultimă discuţie şi pentru vizita medicală. Au apărut elemente care au amânat transferul până în iarnă. Rămâne la Dinamo. Standard dorea să-l ia împrumut şi nu definitiv şi cu această chestiune nu am fost de acord. Nu a fost vorba de împrumut înainte ca el să plece în Belgia. Este posbil ca Bălgrădean să nu fi fost mulţumit de oferta financiară, dar nu ştiu, că nu a fost cu mine, ci cu impresarul. Noi ştiam că Standard îl doreşte definitiv, fixându-se şi indemnizaţia de transfer, de 800.000 de euro", a spus Anghelache la Sport.ro.

Într-o intervenţie la DigiSport, Constantin Anghelache a precizat că transferurile jucătorilor Dusan Savici (Macedonia), Ben Amor (Tunisia) şi Ramon Cardozo (Paraguay) la Dinamo nu se vor realiza, singurul care va semna un contract cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare fiind brazilianul Elton: "Am avut patru jucători în pregătire, cu condiţii stabilite sută la sută. Au venit duminică şi rămâne unul singur, Elton. Toţi ceilalţi trei nu vor rămâne. După controlul medical am renunţat şi am spus totul, nu vreau să comentez."

Portarul Cristian Bălgrădean a plecat, luni, în Belgia, pentru a negocia un contract cu gruparea Standard Liege. În cazul în care transferul s-ar fi perfectat, jucătorul ar fi fost înlocuit de goalkeeper-ul maghiar Zoltan Kovacs, fotbalist liber de contract.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici