Anghelache îi răspunde lui Dinu, care l-a acuzat de spionaj industrial: Sunt răutăţi

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, consideră drept răutăţi şi prostii acuzaţiile formula la adresa sa de Cornel Dinu, potrivit cărora ar fi făcut "spionaj industrial" în anii '80.

180 afișări
Imaginea articolului Anghelache îi răspunde lui Dinu, care l-a acuzat de spionaj industrial: Sunt răutăţi

Cornel Dinu (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

"Nu am de ce să fiu supărat pe Cornel Dinu pentru că a spus că m-am ocupat de spionaj economic. Dacă a spus treaba asta, înseamnă că sunt un om foarte inteligent, pentru că prostul nu se ocupă de aşa ceva. Eu am spus despre el că a fost şeful circulaţiei din Târgovişte? Dar asta este o mare meserie în România, probabil că acolo poţi să opreşti pe unul să îi mai iei trei lei. Sunt răutăţile lui Dinu, el aşa a fost de când a fost născut şi ştiu că nu vorbeşte elegant pentru că nu poate. Şi care e problema? Pentru cine am făcut spionaj economic? Pentru chinezi? Ooo, pentru România, păi atunci ridicaţi-mi o statuie. Nu vă jucaţi cu prostiile lui Dinu. El are multe greutăţi pe suflet şi de regulă Dumnezeu le compensează, iar dacă m-a ascultat acum mă va înţelege", a spus Anghelache.

Cornel Dinu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că îl ştie pe Anghelache de când acesta făcea spionaj economic: "Eu îl ştiu bine pe Anghelache, din '82, se ocupa de spionaj industrial. În '86 l-au dat afară şi apoi l-a pus şeful tuturor societăţilor de comerţ exterior ale SIE, Dunărea, Crescent, toate alea."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici