Anton Heleşteanu a fost lovit cu pumnul în ceafă de Diego Longo

Directorul general al FCM Târgu Mureş, Anton Heleşteanu, a fost lovit cu pumnul în ceafă de preparatorul fizic al FC Rapid, Diego Longo, în momentul în care oficialul ardelenilor a urcat în tribuna oficială, fiind eliminat de arbitrul întâlnirii, Robert Dumitru.

404 afișări
Imaginea articolului Anton Heleşteanu a fost lovit cu pumnul în ceafă de Diego Longo

Anton Heleşteanu a fost lovit cu pumnul în ceafă de Diego Longo (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Heleşteanu a fost trimis în tribună în ultimele minute ale partidei din Giuleşti şi după ce a fost înjurat şi scuipat de câţiva fani, a fost lovit cu pumnul în ceafă de Diego Longo.

Cei doi oficiali au mai avut un conflict şi la finalul primei reprize, după cartonaşul galben primit de Daniel Pancu.

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu formaţia FCM Târgu Mureş, într-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I, în urma căruia giuleştenii se află la cinci puncte de liderul CFR Cluj.

Gazdele au deschis scorul prin Pancu, în minutul 82, oaspeţii reuşind egalarea prin Ljubojevici, în minutul 90+4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici