Antonio Ghomsi pleacă de la Dinamo

Tehnicianul Mircea Rednic a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că fotbalistul camerunez Antonio Ghomsi nu mai este jucătorul echipei Dinamo, contractul dintre cele două părţi fiind reziliat de comun acord.

304 afișări
Imaginea articolului Antonio Ghomsi pleacă de la Dinamo

Antonio Ghomsi nu mai este jucătorul echipei Dinamo

"Pentru meciul de mâine două probleme avem: Filip, care este suspendat, şi Ghomsi, care şi-a reziliat contractul cu noi. El încă mai este aici, se antrenează cu noi până în data de 15 am înţeles, când va pleca. E mai bine aşa. Am discutat cu el înainte de a lua decizia pentru că nici lui nu îi convine, este un jucător care a jucat pe unde a fost, nu s-a adaptat, nici n-a avut timp şi eu cu străinii sunt foarte exigent. De-acum o să fiu şi cu românii foarte exigent, să vadă că, nu mai merge... Din partea mea toţi au tot sprijinul, şi el a avut şansa să joace, în momentul de faţă nu ne-a arătat că putem să ne bazăm pentru viitor şi prefer să o încheiem acum. A fost de comun acord cu jucătorul. Şi el a înţeles situaţia şi nu au fost probleme deloc. Mi se pare corect, un jucător străin care nu se integrează şi nu demonstrează că poate să asigure concurenţă pe post nu rămâne. Asta e problema când iei jucători liberi care să se încadreze în salariul pe care noi eram obligaţi să nu îl depăşim pentru că eram în insolvenţă, acum nu mai e cazul. Cred că e o decizie bună", a spus Rednic.

Antonio Ghomsi era legitimat la Dinam din luna septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici