Antrenor Bayern Munchen: Avem un plan anti-Messi

Tehnicianul echipei Bayerm Munchen, Jupp Heynckes, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că are un plan pentru a contracara jocul lui Lionel Messi şi al echipei acestuia, FC Barcelona, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, pe Allianz Arena.

499 afișări
Imaginea articolului Antrenor Bayern Munchen: Avem un plan anti-Messi

Antrenor Bayern Munchen: Avem un plan anti-Messi (Imagine: AFP / Mediafaxfoto)

"Am citit în presă că Messi s-a antrenat normal şi cred că va fi titular. A avut cu adevărat o problemă musculară, altfel el ar fi fost folosit sâmbătă în campionat. A fost o măsură de precauţie pentru ca el să joace bine marţi. Avem un plan de joc. Cum a fost şi la meciul cu Juventus, care evolua cu trei mijlocaşi, avem o idee clară în privinţa manierei de joc. Vom găsi o soluţie. Însă Barcelona nu este doar Messi. În echipă sunt numeroşi superjucători, ca Iniesta, cel mai bun fotbalist european al anului de două ori, Pique, Puyol, chiar dacă nu joacă. Ei ştiu cum să evolueze la nivel înalt. Ne pregătim pentru asta. Pentru că şi noi suntem la acel nivel", a spus Heynckes, răspunzând la întrebarea: "Credeţi că Messi va juca şi aveţi un plan anti-Messi?".

Jupp Heynckes a precizat că important este ca la partida de marţi echipa sa să fie încrezătoare şi concentrată. "Consider că Barcelona este capabilă să înscrie aici, dar şi Bayern este capabilă să marcheze acolo unul sau mai multe goluri. Vom vedea ce va fi mâine pe teren. Evident că ar fi cel mai bine să nu primim gol. Trebuie să fim foarte atenţi tot timpul", a adăugat tehnicianul.

Bayern Munchen şi FC Barcelona se întâlnesc, marţi seară, de la ora 21.45, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici