Antrenor Fenerbahce: FC Vaslui este o echipă bună, dar suntem încrezători în forţele noastre

Antrenorul Fenerbahce Istanbul, Aykut Kocaman, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că FC Vaslui este o echipă bună, dar că formaţia sa este pregătită să se califice în grupele Ligii Campionilor şi va face tot posibilul pentru a reuşi acest lucru.

409 afișări
Imaginea articolului Antrenor Fenerbahce: FC Vaslui este o echipă bună, dar suntem încrezători în forţele noastre

Antrenor Fenerbahce: FC Vaslui este o echipă bună, dar suntem încrezători în forţele noastre (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Vaslui este o echipă bună, cu jucători rapizi, dar şi noi avem o formaţie foarte bună. Cred că anul acesta suntem pregătiţi să jucăm în Liga Campionilor. Vom face tot ce putem pentru a îi elimina pe români. Nu vrem să ne gândim că nu vom reuşi şi cred că avem şanse importante de calificare", a spus Kocaman, citat de cotidianul Milliyet.

Fundaşul Bekir Irtegun a afirmat că FC Vaslui nu trebuie subestimată. "Vrem să ajungem în grupele Ligii Campionilor şi în calea noastră stă FC Vaslui. Acordăm atenţie sporită adversarului şi nu îl subestimăm, dar suntem încrezători în forţele noastre. Ne-am pregătit foarte bine, ne aşteaptă două meciuri grele cu românii, să sperăm că vom face un joc bun şi vom demonstra că suntem puternici pe teren propriu. Vom face tot posibilul să ne impunem la un scor cât mai bun. Totul e în mâinile noastre", a spus el.

Partida Fenerbahce Istanbul - FC Vaslui, din prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, şi va fi transmis de Pro TV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici