Antrenorul campioanei Europei: Câştigătoarea CE va fi Norvegia, Rusia sau România

Antrenorul campioanei Europei la handbal feminin Viborg HK, Jakov Vestergaard a declarat marţi, prima zi a CE din Danemarca şi Norvegia, că medaliile de aur le va câştiga Norvegia, Rusia sau România.

17 afișări
Imaginea articolului Antrenorul campioanei Europei: Câştigătoarea CE va fi Norvegia, Rusia sau România

Antrenorul campioanei Europei: Câştigătoarea CE va fi Norvegia, Rusia sau România (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Jakob Vestergaard a cucerit Liga Campionilor în sezonul trecut, cu Viborg HK, la care evoluează şi căpitanul naţionalei României, Cristina Vărzaru, împreună cu interul Carmen Amariei. Vestergaard se află la Campionatul European într-o postură inedită, nu doar cea de antrenor de handbal, ci şi de comentator al meciurilor, pentru postul naţional de radio danez.

"Rusia, dacă le avea pe Postnova şi Suslina în lot era favorită clară, dar cum nu le are, trebuie să luăm în considerare pe vecina noastră, Norvegia. Sunt sigur că performanţele portarilor vor decide cine câştigă sau pierde. Desigur, o cunoaştem cu toţii foarte bine pe Katrine Lunde, a jucat la echipa noastră, este cel mai bun portar de aici. Cred că echipa câştigătoare a Campionatului European va fi una dintre Norvegia, Rusia şi România, iar pentru celelalte locuri lupta e deschisă", a declarat Jakob Vestergaard, citat de site-ul oficial al competiţiei din Danemarca şi Norvegia.

Echipa României a debutat cu dreptul în această seară, învingând în grupa A, Spania, cu 30-26, în timp ce campioana mondială Rusia a furnizat surpriza zilei în grupa B, cedând cu 22-24, în faţa reprezentativei Muntenegru. Norvegia joacă la ora transmiterii acestei ştiri, cu Franţa, în grupa D.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici