Antrenorul echipei Manchester City: Chivu este interesant pentru orice echipă, inclusiv pentru Manchester City

Antrenorul echipei Manchester City, Roberto Mancini, a declarat că fundaşul Cristian Chivu devine "interesant" pentru orice club, inclusiv pentru gruparea engleză, ţinând cont de faptul că se află în ultimele luni de contract la Inter Milano.

143 afișări
Imaginea articolului Antrenorul echipei Manchester City: Chivu este interesant pentru orice echipă, inclusiv pentru Manchester City

Cristi Chivu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Potrivit The Sun, Mancini ar vrea să-l aducă pe Chivu la Manchester în ianuarie 2012.

"Faptul că ar putea deveni jucător liber de contract pentru şase luni îl face pe Chivu să devină interesant pentru orice echipă, inclusiv pentru Manchester City", a declarat Mancini, citat de The Sun.

Mancini l-a avut elev pe Chivu la Inter în perioada 2007-2008. Inter nu i-a prelungit românului contractul care expiră în iunie 2012.

The Sun a scris şi în ianuarie 2010 că Roberto Mancini a declarat că jucătorii Cristian Chivu, Patrick Vieira şi Ivan Cordoba, pe care i-a antrenat la Internazionale Milano, îşi doresc să ajungă la Manchester City, după ce el a preluat această grupare.

Săptămâna trecută, presa italiană a scris că fundaşul echipei Internazionale Milano este dorit de Napoli şi ar putea ajunge la această grupare în iarnă, însă impresarul Victor Becali a declarat că nu a discutat cu nimeni în această privinţă şi este inutil să se facă speculaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici