Antrenorul FC Voluntari, Gheorghe Mulţescu: E incredibil, e al cincilea meci din şase cu greşeli de arbitraj care influenţează jocul

Antrenorul echipei FC Voluntari, Gheorghe Mulţescu, a declarat, luni seară, că formaţia sa a fost dezavantajată de arbitraj la meciul cu Dinamo, scor 1-3, în etapa a XIX-a a Ligii I, apreciind că este al cincilea joc în care se întâmplă acest lucru.

309 afișări
Imaginea articolului Antrenorul FC Voluntari, Gheorghe Mulţescu: E incredibil, e al cincilea meci din şase cu greşeli de arbitraj care influenţează jocul

Antrenorul FC Voluntari, Gheorghe Mulţescu: E incredibil, e al cincilea meci din şase cu greşeli de arbitraj care influenţează jocul (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

"Ar fi trebuit să spun no comment şi să plec. E incredibil, e al cincilea meci din şase cu greşeli de arbitraj care influenţează jocul. Nu mai am ce să comentez, dar eu am anticipat. Gândiţi-vă, la 1-0, dacă noi egalam, poate tot câştigau tot ei, dar veneam peste ei. Din păcate arbitrajul merge într-o direcţie foarte ciudată şi îmi aduce aminte de lucruri trecute. Eu nu cred în coincidenţe, sunt problemele lor, care nu vor să le rezolve. Sunt mulţumit că jucătorii au respectat sarcinile de joc. Am avut trei sferturi din posesie, dar am ratat mult, am primit goluri uşoare, din copilării, lucruri greu de rezolvat. Dar eu sunt mulţumit de atitudinea lor, au jucat cum au putut, s-a văzut o diferenţă de calitate, noi nu am putut să contracarăm Dinmo este o echipă pragmatică, a speculat orice greşeală", a declarat Mulţescu.

Formaţia Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

Pentru Dinamo au marcat Gnohere '1, Filip '41, Anton '60, iar pentru FC Voluntari a înscris Spahija '65.

La 1-0 pentru Dinamo, FC Voluntari a marcat prin Bălan, dar golul a fost anulat pentru fault în atac.

Arbitrul Andrei Chivulete a condus la centru partida, ajutat de asistenţii Mircea Grigoriu şi Marius Nicoară, în timp ce Ionuţ Coza a fost arbitru de rezervă.

Observatorii întâlnirii au fost Victor Berbecaru şi Ion Catoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici