Antrenorul lui Fenerbahce ironizează Federaţia turcă: Salutări din semifinale celor care sezonul trecut nu ne-au lăsat în Liga Campionilor

Tehnicianul echipei Fenerbahce, Aykut Kocaman, a declarat joi seară, după calificarea în semifinalele Ligii Europa, că este fericit şi că îi salută din semifinale pe cei care nu au lăsat formaţia din Istanbul să joace în Liga Campionilor în sezonul trecut.

224 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Fenerbahce ironizează Federaţia turcă: Salutări din semifinale celor care sezonul trecut nu ne-au lăsat în Liga Campionilor

Antrenorul lui Fenerbahce ironizează Federaţia turcă: Salutări din semifinale celor care sezonul trecut nu ne-au lăsat în Liga Campionilor (Imagine: Bogdan Maran / Mediafaxfoto)

"Suntem foarte bucuroşi. Am jucat aşa cum trebuia pentru a ne califica. Suntem fericiţi că am obţinut scorul de care aveam nevoie. Salutări din semifinale celor care sezonul trecut nu ne-au lăsat în Liga Campionilor", a spus Kocaman, făcând referire la faptul că Fenerbahce a fost exclusă din ediţia 2011/2012 a Ligii Campionilor de către federaţia turcă, după o anchetă judiciară privind mai multe meciuri trucate, informează cotidianul Fotomac.

Antrenorul formaţiei Lazio Roma, Vladimir Petkovici, a declarat că regretă eliminarea, dar este mulţumit de jucătorii săi. "Păcat, eliminarea este un mare regret. Ne-au lipsit norocul şi publicul, care la 1-0 ne-ar fi impulsionat. Însă sunt foarte mulţumit, îi felicit pe băieţi. Am încercat până la final să obţinem o victorie, deşi nu mai conta în ecuaţia calificării. Ne întoarcem la campionat: consider că este încă posibil să urcăm pe locul trei", a afirmat Petkovici.

Formaţia turcă Fenerbahce Istanbul s-a calificat în semifinalele Ligii Europa, după ce a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa italiană Lazio Roma, la care evoluează Ştefan Radu, în manşa secundă a sferturilor competiţiei.

Golul gazdelor a fost marcat de Lulici, în minutul 60. Pentru Fenerbahce a înscris Erkin '73.

Ştefan Radu a fost integralist la echipa Lazio.

În tur, Fenerbahce s-a impus cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici