Antrenorul lui Maccabi Haifa: Va fi foarte greu la Bucureşti, Steaua doreşte să-şi ia revanşa

Antrenorul Elisha Levi (Maccabi Haifa) a declarat că echipa sa va trebui să arate determinare şi implicare în meciul cu Steaua din Liga Europa, deoarece echipa română va dori să se răzbune după înfrângerea cu 0-5 din Israel.

186 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Maccabi Haifa: Va fi foarte greu la Bucureşti, Steaua doreşte să-şi ia revanşa

Antrenorul lui Maccabi Haifa: Va fi foarte greu la Bucureşti, Steaua doreşte să-şi ia revanşa (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

"Cu siguranţă va fi foarte greu la Bucureşti, Steaua va dori să-şi ia revanşa după meciul de la Haifa. Trebuie să fim concentraţi, să jucăm fotbal cu determinare şi implicare. Cu toţii ne dorim să trecem de grupe, sper să obţinem un rezultat bun în România. Probabil va fi un joc diferit faţă de cel care a fost la noi. Vrem să facem paşi siguri spre calificare, nu ţi se oferă foarte des şansa de a merge în primăvara europeană. Dorim să ne asigurăm un loc încă de acum. Mă aştept la un joc de atac şi agresiv al gazdelor, sper să fim pregătiţi", a spus Levi, citat de publicaţia Sport 5.

Partida Steaua Bucureşti - Maccabi Haifa, din grupa J a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici