Antrenorul Tito Vilanova va fi operat marţi

Antrenorul Tito Vilanova, care a renunţat la conducerea tehnică a FC Barcelona din motive de sănătate, va fi supus, marţi, unei intervenţii chirurgicale.

175 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Tito Vilanova va fi operat marţi

Tito Vilanova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Operaţia va avea loc în spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, informează cotidianul Mundo Deportivo.

Preşedintele clubului FC Barcelona, Sandro Rosell, a anunţat, vineri seară, într-o conferinţă de presă, că tehnicianul Tito Vilanova nu mai poate asigura funcţia de antrenor al echipei catalane din cauza unor probleme de sănătate.

Sâmbătă seară, Tito Vilanova a mulţumit tuturor celor de la FC Barcelona şi fanilor pentru sprijin, într-o scrisoare deschisă postată pe site-ul clubului catalan.

Vilanova, fostul secund al lui Josep Guardiola, a preluat echipa sezonul trecut şi avea contract cu FC Barcelona până în vara anului 2014.

Tito Vilanova, în vârstă de 44 de ani, a fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare, în 2011. Vilanova a suferit în noiembrie 2011 o operaţie în cadrul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră de la glanda parotidă. În ianuarie, Vilanova a plecat la New York, unde a stat două luni pentru a urma un tratament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici