Anunţ de la LPF: când se va rejuca meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948

În urma deciziei Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, meciul dintre Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC U Craiova 1948 va fi rejucat din primul minut. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat vineri data şi ora la care va avea loc meciul.

173 afișări
Imaginea articolului Anunţ de la LPF: când se va rejuca meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948

Anunţ de la LPF: când se va rejuca meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948

Conform comunicatului LPF, „meciul dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi FC U Craiova 1948, contând pentru etapa a 23-a în SuperLiga României, se va disputa joi, 16 martie, cu începere de la ora 21.00.”

Meciu se va juca fără prezenţa fanilor echipei oaspete, a căror prezenţă pe stadioanele din deplasare sau de pe teren neutru a fost interzisă pentru 6 etape.

Liga Profesionistă de Fotbal anunţat joi pe site-ul oficial, că meciul din Superligă dintre Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC U Craiova 1948, întrerupt pe 29 ianuarie, după 25 de minute, când scorul era 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor săi, va fi rejucat.

Arbitrul partidei, Andrei Chivulete a decis atunci să trimită la vestiare cele două echipe, meciul fiind reluat după aproximativ 10 minute. Continuarea scandărilor l-a determinat pe oficial să suspende definitiv partida.

Comisia de Disciplină a FRF a decis iniţial ca partida să fie câştigată de Sepsi OSK la masa verde. Craiovenii, care au primit şi pedeapsa interzicerii propriei galerii la şase jocuri disputate în deplasare sau pe teren neutru, au făcut recurs. Judecarea trebuia să aibă loc pe data de 7 martie, însă a fost amânată pe data de 9 martie, când decizia a fost pronunţată în şedinţă închisă.

Covăsnenii au anunţat că vor contesta decizia la TAS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lpf,
rejucare,
sepsi osk

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici