Aproximativ 50 de fani nord-coreeni asistă la meciul cu Brazilia

Un grup de aproximativ 50 de fani nord-coreeni asistă, la această oră, pe stadionul Ellis Park din Johannesburg, la meciul pe care naţionala Coreei de Nord îl dispută împotriva Braziliei, în Grupa G a Cupei Mondiale din Africa de Sud.

25 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 50 de fani nord-coreeni asistă la meciul cu Brazilia

Un grup de aproximativ 50 de fani nord-coreeni asistă la meciul cu Brazilia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fanii ocupă o zonă apropiată de masa presei, sunt îmbrăcaţi complet în roşu şi flutură fiecare câte un mic drapel al ţării lor. Ei au venit, marţi dimineaţă, de la Phenian şi urmează să asiste la toate meciurile din grupă ale echipei nord-coreene.

Jucătorii asiatici au făcut la încălzire mişcări perfect sincronizate, similare unui marş militar. La intonarea imnului naţional, nord-coreeanul Jong Tae Se a izbucnit în plâns.

La ora transmiterii acestei ştiri, Brazilia conduce cu scorul de 1-0, în repriza a doua.

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici