Aproximativ o mie de jandarmi mobilizaţi pentru meciul Steaua-Dinamo

Aproximativ o mie de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la meciul de fotbal dintre echipele Steaua şi Dinamo care va avea loc duminică seară, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru.

196 afișări
Imaginea articolului Aproximativ o mie de jandarmi mobilizaţi pentru meciul Steaua-Dinamo

Aproximativ o mie de jandarmi mobilizaţi pentru meciul Steaua-Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit lui Militaru, suporterii dinamovişti au primit o mie de bilete la meciul Steaua - Dinamo, Jandarmeria recomandându-le să nu vină în grup organizat şi să formeze un grup în curtea stadionului din Ghencea.

"Credem că aceştia se vor constitui în grupuri, însă jandarmii vor fi pregătiţi să îi supravegheze din zona stadionului din Ştefan cel Mare", a spus Marius Militaru.

Acesta a adăugat că circulaţia va fi temporar oprită în zona stadionului Steaua, pe strada Braşov, pe perioada afluirii suporterilor.

Accesul suporterilor pe stadionul Steaua se face de la ora 18.30, Jandarmeria recomandând suporterilor să vină cât mai devreme.

Cei aproximativ 1.000 de jandarmi sunt susţinuţi de zece patrule hipo şi şase patrule canine.

Meciul de fotbal dintre FC Steaua şi FC Dinamo va începe duminică, la ora 20.45, în etapa a cincea a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici