Arcada Galaţi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei CEV la volei masculin

  • Arcada Galaţi a jucat miercuri în optimile de finală ale Cupei CEV la volei masculin cu formaţia olandeză Groningen/Lycurgus.
  • În partida de joi Arcada Gaalaţi va juca cel mai probabil cu Dinamo Moscova
58 afișări
Imaginea articolului Arcada Galaţi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei CEV la volei masculin

Arcada Galaţi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei CEV la volei masculin

Meciul disputat în cadrul turneului optimilor şi sferturilor de finală găzduit de Moscova. a fost căştigat de Arcada Galaţi cu 3-2 (25-19, 26-24, 20-25, 21-25, 15-10).

Gălăţenii au început excelent adjudecându-şi categoric primul set cu 25-19. Setul secund a fost condus de gălăţeni chiar şi cu 6 puncte (18-12), însă olandezii au revenit şi au egalat 22-22, apoi 24-24.

Arcada a luat apoi 2 puncte consecutive şi a câştigat setul cu 26-24. La 2-0 părea că sorta meciului e jucată, însă pe intensitatea celui de al doilea set i-a afectat pe români, care au avut o cădere şi au pierdut următoarele două seturi la 20 şi la 21.

Decisivul a fost însă dominat şi câştigat cu 15-10 de Arcada, care s-a calificat astfel în sferturile de finală ale turneului moscovit.

În partida de joi Arcada Gaalaţi va juca cel mai probabil cu Dinamo Moscova, ocupanta locului 3 în clasamentul Superligii Rusiei, care joacă la ora redactării acestui material şi care nu ar trebui să aibă probleme în a depăşi pe sârbi de la Vojvodina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
volei,
cupă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici