Arda Turan se retrage din activitate. Turcul are la fel de multe titluri de La Liga ca Ronaldo

  • Fostul mijlocaş al Barcelonei, Atletico Madrid şi al Turciei, Arda Turan, şi-a anunţat retragerea din fotbal la vârsta de 35 de ani.
  • Turan a avut două peripluri la Galatasaray, a câştigat La Liga cu Atletico şi Barca şi acum vizează o carieră de antrenor.
324 afișări
Imaginea articolului Arda Turan se retrage din activitate. Turcul are la fel de multe titluri de La Liga ca Ronaldo

Turan a rămas fără angajament după ce i-a expirat contractul cu Galatasaray, la sfârşitul sezonului trecut, iar acum a confirmat că agaţă ghetele în cui.

Mijlocaşul s-a bucurat de o carieră de succes care a început la echipa de tineret Altıntepsi Makelspor. El s-a mutat însă curând la Galatasaray şi a câştigat titlul Super Lig în 2008, în timpul primei sale perioade la club.

Ulterior a fost transferat la Atletico Madrid în 2011, jucând în sezonul 2013/14 în 46 de meciuri, fiind anul când clubul a câştigat La Liga şi a ajuns în finala Ligii Campionilor.

A urmat un stagiu de cinci ani, plin de trofee, la Barcelona, între 2015 şi 2020, înainte de a-şi încheia cariera de jucător la Galatasaray.

„A fost o călătorie extraordinară pentru mine, pentru mama mea, pentru tatăl meu, pentru fratele meu, pentru soţia mea şi pentru copiii mei. Sper că a fost şi pentru voi", a spus Turan în anunţul de retragere.

„A fost dificil, dar a fost frumos. Mulţumirile mele tuturor celor care mă iubesc, m-au preţuit cât timp am jucat, m-au preţuit şi m-au urât."

Arda Turan a precizat că îşi doreşte să continue să lucreze în fotbal ca antrenor, după ce a câştigat două titluri în Spania, cu două echipe diferite şi a evoluat în 100 de meciuri pentru naţionala turcă, pentru care a marcat 17 goluri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici