Argăseală: Am depus memoriu la TAS în cazul Mureşan

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, joi, că gruparea pe care o conduce a depus memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv împotriva deciziei Comisiei de Recurd a FRF în cazul mijlocaşului echipei ASA Târgu Mureşan Gabriel Mureşan.

88 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Am depus memoriu la TAS în cazul Mureşan

Argăseală: Am depus memoriu la TAS în cazul Mureşan (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Am depus memoriu la TAS în cazul Mureşan în termen. Nu am primit încă programarea şedinţei, însă am depus şi motivele de recurs. I-am trimis şi lui Raul Rusescu aceste motive pentru că a cerut să le vadă, acum aşteptăm să fie programată şedinţa", a declarat Argăseală, la Sport.ro.

La 5 noiembrie, Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat 16 partide pe mijlocaşul echipei ASA Târgu Mureş Gabriel Mureşan după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Raul Rusescu, la meciul cu Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I. La acea fază, arbitrul Istvan Kovacs a dictat fault şi l-a sancţionat pe jucătorul gazdelor doar cu un cartonaş galben.

ASA Târgu Mureş a contestat decizia, iar Comisia de Recurs a FRF a anulat, la 17 noiembrie, sancţiunea de 16 jocuri dictată de Comisia de Disciplină în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici