Argăseală: Lui Tănase ar fi bine să i se găsească un campionat mai bun, şi-a făcut datoria la Steaua

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că mijlocaşul Cristian Tănase şi-a făcut datoria la formaţia din Bulevardul Ghencea şi este timpul să plece, precizând că ar fi bine să i se găsească un contract la un club dintr-un campionat mai bun.

69 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Lui Tănase ar fi bine să i se găsească un campionat mai bun, şi-a făcut datoria la Steaua

Argăseală: Lui Tănase ar fi bine să i se găsească un campionat mai bun, şi-a făcut datoria la Steaua (Imagine Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Tănase nu a avut niciodată nicio ofertă din Qatar. Însă eu cred că Tănase şi-a făcut datoria la Steaua. El merită toate mulţumirile pentru ceea ce a făcut aici şi la naţională şi cred că vine vremea la un moment dat când un jucător trebuie să plece. Informaţiile şi ştirile care apar despre el sau agenţii care îi dau telefoane şi îi spun că o să plece nu îi creează lui Tănase o stare de confort foarte bună. Deci el nu e într-o situaţie liniştită acum din cauza acestor informaţii care circulă. Dar în aceeaşi măsură consider că lui Cristi Tănase ar fi bine să i se găsească un contract într-un campionat mai bun pentru el. Nu înseamnă că dacă nu se va găsi un campionat mai bun pentru el, Cristi nu va rămâne acelaşi jucător de bază la Steaua", a afirmat oficialul stelist la finalul galei AFAN.

Argăseală afirmă că oficialii clubului Al Ittihad trebuie să plătească dacă vor să îi folosească pe fotbaliştii Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala încă din retur. "Cine a stabilit că Sânmărtean şi Szukala trebuie să plece la arabi de acum? Ca să cumperi ceva trebuie să plăteşti, dacă nu plăteşti, nu cumperi. Ei au contract cu noi până în 30 iunie 2015 şi trebuie să îl ducă la final, e simplu. Orice jucător poate fi înlocuit, aşa că orice club trebuie să fie pregătit să înlocuiască un jucător. Să vină cei de la Al Ittihad şi atunci vom vedea dacă cei doi vor pleca sau nu", a spus Argăseală.

Preşedintele CA a precizat că gruparea din Bulevardul Ghencea are un "lot numeros" şi, în afara lui Rareş Enceanu, achiziţionat de la FC Braşov, vor mai fi transferaţi jucători doar dacă vor şi pleca. "Este posibil să apară şi alţi jucători noi, dar în funcţie de cine va pleca. Pentru că lotul este destul de numeros acum, sunt 27 de jucători şi până nu pleacă cineva nu poate veni altul", a menţionat Argăseală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici