Argăseală: Tudela va veni în probe la Steaua

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, că antrenorul Mihai Stoichiţă îl va testa, în vederea unui transfer, pe mijlocaşul Josh Tudela, un jucător din Statele Unite ale Americii, legitimat la formaţia Los Angeles Galaxy.

13 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Tudela va veni în probe la Steaua

Argăseală: Tudela va veni în probe la Steaua (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"El vine deocamdată să-l vadă Mihai Stoichiţă pentru că e greu pentru un jucător din campionatul nord-american să spui că-l transferi direct", a afirmat Argăseală.

Argăseală crede că atacantul bulgar Hristo Iovov (Levski Sofia) se va transfera până la urmă la Steaua.

"Am vorbit cu el şi mi-a zis că mai are ceva de discutat cu preşedintele clubului. În principiu el a rezolvat problemele", a mai spus Argăseală.

Oficialul stelist a precizat că mijlocaşul columbian Dayro Moreno este aşteptat să sosească la echipa "roş-albastră", fiind în discuţie şi un transfer al acestuia la Braşov.

"Este aşteptat să vină, noi am discutat cu impresarul lui şi o să vorbească cu el să vină. Si după ce vine o să discutăm la Braşov să vedem formalităţile", a explicat el.

Valeriu Argăseală i-a urat "La mulţi ani" atacantului Romeo Surdu, care împlineşte, marţi, 26 de ani şi este curios dacă mijlocaşul Nicolae Dică se va readapta în Liga I, după transferul la CFR Cluj.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că antrenorul Mihai Stoichiţă doreşte un jucător de la echipa Los Angeles Galaxy, dar a precizat că nu ştie numele acestuia.

Josh Tudela, 26 de ani, este un mijlocaş legitimat la formaţia Los Angeles Galaxy. El a evoluat pentru echipa la care a jucat şi David Beckham în 23 de meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici