Arjen Robben a marcat golul 100 la Bayern Munchen

Mijlocaşul olandez Arjen Robben a marcat golul 100 în tricoul echipei Bayern Munchen, în victoria obţinută, marţi, pe teren propriu, scor 2-0, în faţa formaţiei SC Freiburg, din etapa a XVI-a a campionatului Germaniei.

81 afișări
Imaginea articolului Arjen Robben a marcat golul 100 la Bayern Munchen

Arjen Robben a marcat golul 100 la Bayern Munchen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Robben, în vârstă de 30 de ani, a înscris golul 100 la meciul cu numărul 184 pentru Bayern Munchen. Internaţionalul olandez, achiziţionat de Bayern în 2009 de la Real Madrid, a deschis scorul în partida cu Freiburg, în minutul 41.

Arjen Robben este cel mai bun marcator al campioanei Germaniei în acest sezon, cu nouă reuşite, şi se află pe locul secund în clasamentul gogheterilor din Bundesliga, după Alexander Meier (Eintracht Frankfurt), care a înscris de zece ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici