Arpad Paszkany, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor: Mă gândesc la locurile 1, 2 sau 3

Finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, joi seară, că se gândeşte la locurile 1, 2 sau 3, în grupa H a Ligii Campionilor, din care mai fac parte Manchester United, Galatasaray Istanbul şi Sporting Braga.

260 afișări
Imaginea articolului Arpad Paszkany, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor: Mă gândesc la locurile 1, 2 sau 3

Arpad Paszkany (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Am obţinut patru victorii importante în preliminarii, care ne aduc puncte în clasamentul coeficienţilor. Orice grupă era grea. United este o forţă a Europei, Braga e una din cele mai puternice echipe din Portugalia şi despre Galatasaray se ştie ce forţă are. Dacă în anii precedenţi au reuşit să treacă de faza grupelor echipe din Cipru sau din Elveţia, acelaşi lucru ni-l dorim şi noi. Nu ne sperie numele adversarilor şi ne vom bate cu toate echipele pe care sorţii ni le-au adus în faţă. Dacă vom fi la fel de concentraţi şi montaţi, cred că putem scoate un rezultat pozitiv în oricare dintre partide, chiar şi cu Manchester United. Nu mă gândesc la locul 3. Mă gândesc la locurile 1, 2 sau 3. Mi-am dorit foarte mult ca Ando să stea pe bancă în grupele Ligii Campionilor şi acest lucru va avea loc acum", a spus Paszkany.

El a adăugat că în timpul tragerii şi-ar fi dorit grupa cu AC Milan, care "părea mai accesibilă".

Antrenorul Ioan Andone a afirmat că echipa sa poate să scoată puncte în această grupă: "Dacă luăm totul pas cu pas şi analizăm bine fiecare partidă putem scoate puncte. La meciurile astea e cel mai uşor să-ţi mobilizezi jucătorii. E competiţia supremă şi probabil numai la Jocurile Olimpice sau la un Campionat Mondial să ai o trăire mai înaltă. Depindem de multe, dar eu spun că putem scoate puncte", a declarat Ioan Andone.

Echipa CFR Cluj va juca în grupa H a Ligii Campionilor, cu formaţiile Manchester United (Anglia), Sporting Braga (Portugalia) şi Galatarasay Istanbul (Turcia) s-a stabilit, joi, la tragerea la sorţi de la Monaco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici