Arpad Paszkany: Le-am făcut cadou două goluri şi jumătate

Patronul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, marţi, la Sport.ro, că echipa clujeană păstrează şanse de calificare în primăvara europeană, apreciind că jucătorii pregătiţi de Sorin Cârţu au făcut cadou germanilor de la Bayern Munchen "două goluri şi jumătate".

26 afișări
Imaginea articolului Arpad Paszkany: Le-am făcut cadou două goluri şi jumătate

Arpad Paszkany: Le-am făcut cadou două goluri şi jumătate (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Dacă facem o analiză a fazelor de gol, putem spune că am făcut cadou nişte goluri. Asta nu înseamnă că Bayern nu a fost echipa net superioară, dar a avut un joc steril. Marile ocazii de gol le-am avut noi, la 0-0, s-a ratat de la jumătate de metru şi în rest le-am făcut cadou două goluri şi jumătate. Este important că am marcat două goluri, problema este că am luat trei. Bayern era de bătut. Dacă ar fi jucat la valoarea normală, puteau să ne bată de la 3-0 în sus şi ne-am fi dus liniştiţi acasă. Se putea mai mult", a spus Paszkany la Sport.ro.

Oficialul clujean a mai menţionat că victoria echipei FC Basel, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei AS Roma, în celălalt meci al grupei E a Ligii Campionilor, este un rezultat "foarte rău" pentru CFR. "Este foarte rău că a câştigat Basel, acum practic oricine poate termina pe locul 2, pentru că Bayern şi-a asigurat locul 1. Celalte echipe luptăm cu şanse egale. Eu cred încă în calificare", a mai spus Paszkany.

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-3 (1-2), meciul susţinut în compania echipei germane Bayern Munchen, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor, partidă în care jucătorii clujeni au marcat de două ori în propria poartă.

Reuşitele echipei germane au fost semnate de Cadu '32 (autogol), Panin '38 (autogol) şi Mario Gomez '77, în timp ce pentru CFR au punctat Cadu '38 şi Culio '86.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici