AS Roma, interesată de achiziţionarea lui Iasmin Latovlevici

Fundaşul stânga al echipei Steaua Bucureşti, Iasmin latovlevici, se află în atenţia clubului italian AS Roma, a anunţat, luni, site-ul tuttomercatoweb.com.

131 afișări
Imaginea articolului AS Roma, interesată de achiziţionarea lui Iasmin Latovlevici

Iasmin Latovlevici (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Conform tuttomercatoweb.com, Roma doreşte să-l achiziţioneze pe Latovlevici deoarece poate juca în banda stângă şi în sistemul 3-5-3 şi în 4-4-2.

Iasmin Latovlevici, în vârstă de 27 de ani, a fost achiziţionat de Steaua Bucureşti în 2010 de la Politehnica Timişoara.

Pe de altă parte, presa italiană notează portarul Bogdan Lobonţ, al cărui contract cu AS Roma s-a încheiat duminică, a refuzat o ofertă de la formaţia turcă Beşiktaş Istanbul, care îi oferea un salariu stagional de 800.000 de euro. Publicaţiile italiene au menţionat că atât Lobonţ cât şi oficialii clubului AS Roma doresc prelungirea înţelegerii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici