Ashleigh Barty, fostul număr 1 mondial la tenis feminin, s-a căsătorit

Ashleigh Barty s-a retras din tenis la începutul acestui an printr-un anunţ care a surprins lumea sportului. Sâmbătă, ea a început o nouă etapă a vieţii după ce s-a căsătorit cu partenerul ei, Garry Kissick, potrivit tennisuptodate.com.

451 afișări
Imaginea articolului Ashleigh Barty, fostul număr 1 mondial la tenis feminin, s-a căsătorit

ashbarty, Instagram

Barty, care de când s-a retras din circuitul profesionist şi-a petrecut timpul jucând golf, s-a căsătorit cu Kissick în cadrul unei ceremonii discrete în Queensland.

Au participat doar familia şi prietenii, iar ceremonia s-a desfăşurat într-un loc ţinut secret.

Într-o postare scurtă pe reţele de socializare, ea a scris mesajul Soţ&Soţie confirmând astfel că s-a căsătorit cu bărbatul cu care era încă din 2017.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici