Astra anunţă sancţiuni: Bruno Miguel exclus din lot, Miranda şi N'Doye amendaţi

Conducerea clubului Astra a dictat mai multe sancţiuni după înfrângerea din meciul cu FC Braşov, jucătorul Bruno Miguel Moreira De Sousa, autorul unui autogol, fiind exclus din lot, în timp ce jucătorii Miranda şi N’Doye, eliminaţi sâmbătă, au fost amendaţi, informează site-ul grupării de fotbal.

177 afișări
Imaginea articolului Astra anunţă sancţiuni: Bruno Miguel exclus din lot, Miranda şi N'Doye amendaţi

Astra anunţă sancţiuni: Bruno Miguel exclus din lot (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Înfrângerea şi îndeosebi evoluţia echipei Astra în meciul de la Braşov provoacă dezamăgire, mai ales că au venit pe fondul unor rezultate nesatisfăcătoare pe teren propriu - începând cu eliminarea din Cupa României. Ceea ce a determinat luarea unor măsuri imediat după acest 0-2, din etapa a 16-a. Astfel, prestaţia lui Moreira De Sousa, care a culminat cu autogolul de cascadorii râsului, a nemulţumit profund conducerea administrativă a FC Astra, ducând la scoaterea din lot şi încadrarea portughezului la echipe din eşaloanele inferioare. Totodată, urmează a li se comunica sancţiunile pecuniare celor doi jucători, Miranda şi N'Doye, care au primit cartonaşe roşii", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

În comunicat se menţionează, de asemenea, că există nemulţumiri şi cu privire la staful tehnic al echipei. "Nemulţumile există şi faţă de conducerea tehnică, în condiţiile în care s-a constatat o indisciplină totală de joc. Conducerea clubului va analiza situaţia actuală a echipei, în zilele următoare", precizează sursa citată.

Formaţia FC Braşov a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Astra Ploieşti, într-un meci în care centralul Istvan Kovacs a eliminat doi jucători ai grupării oaspete (Miranda '13 şi N'Doye '76) şi al doilea gol a fost înscris de Bruno Miguel în propria poartă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici