Astra Giurgiu a câştigat meciul cu Gaz Metan Mediaş, 3-0

Astra Giurgiu s-a impus pe teren propriu în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, 3-0, în etapa cu numărul nouă din Liga I.

183 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu a câştigat meciul cu Gaz Metan Mediaş, 3-0

Astra Giurgiu a câştigat meciul cu Gaz Metan Mediaş, 3-0

Bahamboula a deschis scorul în prima repriză, iar Neluţ Roşu a marcat de două ori în partea secundă. Din păcate pentru giurgiuveni, Denis Alibec a ieşit accidentat.

Astra Giurgiu, fosta campioană din Liga 1, a urcat pe locul al doilea în clasament după cel de-al doilea succes consecutiv în campionat. A fost al doilea succes consecutiv sub comanda lui Gigi Mulţescu.

Oaspeţii de la Gaz Metan puteau deschide scorul, dar Iliev a păstrat tabela nemodificată la lovitura de cap a lui Caiado (min. 39). Un minut mai târziu, Astra a dat lovitura prin Bahamboula, din centrarea lui Begue. Pentru Gaz Metan lucrurile s-au complicat la zece minute după pauză. Luis Aurelio a primit al doilea cartonaş galben iar echipa lui Mihai Teja a rămas în inferioritate numerică.

Neluţ Roşu a mărit avantajul Astrei după o fază lucrată de Alibec şi francezul Julien Begue, în minutul 63. Alibec a participat şi la faza celui de-al treilea gol al gazdelor: Neluţ Roşu a reuşit dubla, însă fostul atacant de la FCSB a părăsit terenul accidentat (min. 75) După nouă etape, Astra este singura echipă neînvinsă din Liga 1. Echipa lui Mulţescu este la un punct în urma liderului FCSB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici