Atacantul Antonio Di Natale (Udinese) şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului

Atacantul formaţiei Udinese, Antonio Di Natale, în vârstă de 36 de ani, a anunţat, luni, la postul Sky Italia, că se va retrage din activitate la finalul sezonului.

95 afișări
Imaginea articolului Atacantul Antonio Di Natale (Udinese) şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului

Antonio Di Natale(Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am discutat deja cu familia mea, urmează să anunţ şi conducerea clubului. În zece ani de când sunt la Udinese am înscris mai multe goluri faţă de câte ori am ieşit la cină cu soţia. Acum sunt criticat şi nu înţeleg de ce", a declarat Di Natale.

Di Natale, care mai are un an de contract, a fost golgheterul campionatului Italiei în sezoanele 2009/2010 şi 2010/2011, iar anul trecut a înscris 23 de goluri. În aceast sezon, el a marcat doar trei goluri.

Tehnicianul formaţiei Udinese, Francesco Guidolin, a declarat că Di Natale este supărat şi trece prin momente mai grele, însă a subliniat că va încerca să-l facă să se răzgândească. "Este un mare jucător, este căpitanul nostru şi avem nevoie de el, voi încerca să-l fac să se răzgândească", a spus Guidolin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici