Atacantul Florin Andone, implicat într-un incident pe aeroportul din Tenerife. Riscă să fie amendat de autorităţile spaniole

Atacantul Florin Andone a fost implicat într-un incident cu vameşii spanioli pe aeroportul din Tenerife. Momentul s-a petrecut după ce Deportivo La Coruna se întorcea după ce disputase o partidă amicală cu CD Tenerife, meci în care jucătorul a marcat un gol.

653 afișări
Imaginea articolului Atacantul Florin Andone, implicat într-un incident pe aeroportul din Tenerife. Riscă să fie amendat de autorităţile spaniole

Atacantul Florin Andone, implicat într-un incident pe aeroportul din Tenerife

Totul a început după ce argentinianul Federico Cartabia a refuzat să prezinte vameşilor un act de identitate. Mai mult, a râs ironic în faţa acestuia, informează Diario de Avisos. Pepe Mel, antrenorul echipei Deportivo, a venit imediat şi şi-a cerut scuze în numele jucătorului său, precizând că toate documentele fotbaliştilor sunt la ofiţerul de presă al clubului.

Incidentul nu s-a încheiat aici pentru că a intervenit şi Florin Andone. Atacantul român i-a reproşat vameşului că ar fi trebuit să fie mai atent şi să cunoască modul în care se deplasează echipele de fotbal. După acest moment, Pepe Mel şi-a pierdut definitiv cumpătul şi i-a strigat lui Andone să se îndepărteze şi să nu mai scoată niciun cuvânt.

Potrivit jurnaliştilor de la Diario de Avisos, cei doi jucători se pot alege acum cu o amendă din partea autorităţilor pentru tulburarea liniştii publice. Deportivo La Coruna ar putea, de asemenea, să ia măsuri împotriva propriilor fotbalişti pentru comportamentul lor din aeroport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici