Attilio Perotti: Mutu s-a născut campion

Attilio Perotti, fost antrenor al formaţiilor Cesena, Bari sau Hellas Verona, a declarat că fostul său elev, românul Adrian Mutu, s-a născut "campion", însă ar trebui să dea dovadă de mai multă maturitate, informează violanews.com.

17 afișări
Imaginea articolului Attilio Perotti: Mutu s-a născut campion

Attilio Perotti: Mutu s-a născut campion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Gilardino este un jucător foarte bun, nu ajungi oricum căpitanul Italiei, a ajuns sus fiind foarte motivat. În schimb Mutu s-a născut campion, dar nu a reuşit să profite de ceea ce putea avea, poate dacă avea voinţa lui Alberto Gilardino ar fi fost un jucător mai bun. Adrian este un băiat minuat, dar trebuie dea dovadă de mai multă maturitate", a declarat Perotti, conform violanews.com.

Alberto Gilardino va fi căpitanul reprezentativei Italiei la meciul amical de astăzi cu Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici