Au întors-o ca la...Iaşi! Jucătorul testat pozitiv nu are COVID-19

  • Un jucător de la Poli Iaşi a fost testat pozitiv chiar înaintea meciului cu Academica Clinceni
  • Al doilea test al fotbalistului a ieşit negativ
  • Meciul cu Academica Clinceni se va juca duminică
590 afișări
Imaginea articolului Au întors-o ca la...Iaşi! Jucătorul testat pozitiv nu are COVID-19

SITE Au întors-o ca la...Iaşi! Jucătorul testat pozitiv nu are COVID-19

Zi nebună în Liga 1! Poli Iaşi a anunţat că are un jucător pozitiv la COVID-19, cu câteva ore înaintea meciului cu Academica Clinceni. Fotbalistul a fost supus unui alt test, la o altă clinică, iar al doilea rezultat a fost negativ. 
 
Din informaţiile Mediafax, este vorba despre Rodny Lopes Cabral, jucător care le-a dat emoţii ieşenilor şi în urmă cu o săptămână. Fundaşul din Insulele Capului Verde a fost şi atunci suspect de coronavirus, dar în cele din urmă a fost testat negativ. 
 
Meciul dintre Academica Clinceni şi Poli Iaşi s-a amânat iniţial dar sunt şanse foarte mari ca meciul să se joace duminică dacă nu apare ceva de ultimă oră.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici