Aur pentru România, la Campionatele Mondiale de canotaj U23: Cine sunt sportivii care au cucerit medaliile

Delegaţia României a obţinut, duminică, două medalii de aur la Campionatele Mondiale de canotaj U23 de la Plovdiv (Bulgaria), la dublu rame masculin, respectiv dublu vâsle categorie uşoară feminin şi una de argint, în proba masculină de opt plus unu.

820 afișări
Imaginea articolului Aur pentru România, la Campionatele Mondiale de canotaj U23: Cine sunt sportivii care au cucerit medaliile

Aur pentru România, la Campionatele Mondiale de canotaj U23: Cine sunt sportivii care au cucerit medaliile

Mihăiţă-Vasile Ţigănescu şi Cosmin Pascari, au fost cronometraţi cu timpul de şase minute şi treizeci şi unu de secunde, la dublu rame masculin.

În finala feminină la dublu vâsle, categorie uşoară, Ionela-Livia Lehaci şi Gianina-Elena Beleagă au încheiat pe prima poziţie, în şapte minute şi o secundă.

La opt plus unu masculin, echipajul României (Cristian Ivaşcu, Alexandru Matinca, Alexandru-Cosmin Macovei, Constantin Adam, Constantin Radu, Sergiu-Vasile Bejan, Gheorghe-Robert Dedu, Ciprian Tudosă, Adrian Munteanu) a ocupat locul al doilea, cu timpul de cinci minute şi treizeci şi unu de secunde. Olanda a cucerit medalia de aur, cu timpul de cinci minute şi douăzeci şi nouă de secunde.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici