Aurel Ţicleanu: Ştefănescu e unul dintre românii cu care ţara asta se poate mândri

Antrenorul Aurel Ţicleanu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că fostul său coechipier şi căpitan al "Craiovei Maxima", Costică Ştefănescu, e unul dintre românii cu care ţara se poate mândri.

195 afișări
Imaginea articolului Aurel Ţicleanu: Ştefănescu e unul dintre românii cu care ţara asta se poate mândri

Aurel Ţicleanu (Imagine: Andrei Paul/Mediafax Foto)

"Sunt devastat, nu pot să cred aşa ceva. Era fratele meu, eram mai mult decât prieteni. Nici nu sunt în stare să vorbesc acum. Vorbeam des cu el la telefon, îl încurajam. Chiar ieri am vorbit cu el şi i-am spus că am preluat-o pe FC Braşov şi i-a zis să vină să mă susţină din tribună. E unul dintre românii cu care ţara asta se poate mândri. E un moment foarte greu şi iertaţi-mă, dar nu mă mai simt în stare să vorbesc. Şocul e prea mare", a spus Ţicleanu.

Costică Ştefănescu a încetat din viaţă, marţi seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18.20, un apel prin care s-a semnalat că fosta glorie a Universităţii Craiova şi a echipei naţionale s-a aruncat de la etaj.

Costică Ştefănescu suferea de o boală incurabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici