Australian Open. Simona Halep, victorie categorică în turul trei al turneului de la Melbourne. Cu cine va juca în optimi

  • Simona Halep a învins-o în turul al treilea pe rusoaica Veronika Kudermetova, numărul 36 WTA.
  • Halep s-a impus în două seturi, 6-1, 6-3.
  • Halep va juca în optimile de finală cu învingătoarea partidei Iga Swiatek – Fiora Ferro.
814 afișări
Imaginea articolului Australian Open. Simona Halep, victorie categorică în turul trei  al turneului de la Melbourne. Cu cine va juca în optimi

Foto: Profimedia

Simona Halep a mai făcut un pas în cursa pentru câştigarea turnelui de la Melbourne. Românâca a învins-o în turul al treilea pe rusoaica Veronika Kudermetova, numărul 36 WTA, în două seturi, 6-1, 6-3.
 
Halep, a doua favortiă a turneului, a avut nevoie de doar 30 de minute pentru a câştiga primul set. Îm setul doi, s-a jucat cel mai lung game, unul de peste 8 minute, iar Simona a fructificat a 4-a minge de break. Românca a câştigat partida într-o oră şi 20 de minute.
 
Serviciul m-a ajutat mult astăzi. Am muncit destul mult ca să-mi îmbunătăţesc serviciul,” a declarat Simona Halep după meci.
 
Halep şi Kudermetova nu se mai întâlnise până acum niciodată în circuitul WTA, la simplu.
 
Halep va juca în optimile de finală cu învingătoarea partidei Iga Swiatek – Fiora Ferro. Simona Halep a fost eliminată de Iga Swiatek (19 ani) de la Roland Garros 2020, în optimile competiţiei, scor 1-6, 2-6.
 
”Este o provocare pentru mine, pentru că m-a învins la Roland Garros. Sunt încrezătoare,”  a adăugat Halep.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici