Autocarul lui Real Madrid, implicat într-un accident pe autostradă în drum spre meciul cu Leipzig

  • Autocarul echipei Real Madrid a fost implicat luni, într-un accident pe autostradă.
  • Echipa se afla în drum spre meciul cu RB Leipzig din Liga Campionilor.
  • Autocarul a suferit pagube minime, niciunul din pasageri nu a fost afectat.
928 afișări
Imaginea articolului Autocarul lui Real Madrid, implicat într-un accident pe autostradă în drum spre meciul cu Leipzig

Autocarul lui Real Madrid, implicat într-un accident pe autostradă în drum spre meciul cu Leipzig

Echipa lui Carlo Ancelotti se îndrepta spre Germania pentru meciul din optimile de finală de marţi seară, dar, potrivit ziarului german Bild, a fost implicată într-o coliziune cu o Toyota albă pe A4, între Eichelborn şi Hora.

Raportul spune că autobuzul madrilenilor a suferit pagube minime şi, după o scurtă oprire pentru a verifica dacă toată lumea este bine, şi-au continuat călătoria. Cu toate acestea, pagubele produse de Toyota sunt estimate la peste 2.500 de lire sterline (3.160 de dolari).

O sursă din cadrul clubului a declarat pentru postul spaniol MARCA: "Un fan care filma autobuzul în maşina sa a fost distras, a pierdut controlul asupra volanului şi a ricoşat. Noi nu am observat asta. Oamenii care au venit în autobuzele din spatele nostru au văzut".

Vedetele lui Real Madrid ar fi fost la bordul autocarului, împreună cu personalul tehnic, înainte de a ajunge la hotelul echipei din Leipzig, luni, la ora 15:00. Jude Bellingham, însă, nu a fost prezent şi este de aşteptat să rateze meciul din cauza unei entorse la gleznă.

Real Madrid a aterizat luni dimineaţă la Erfurt, în Germania, înainte de a parcurge 150 de kilometri până la destinaţie. Bild relatează că şoferul autoturismului schimba benzile şi nu a văzut autocarul, înainte ca una dintre oglinzile exterioare să fie spartă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici