Avram: Meciul FC Timişoara - Dinamo va fi condus sută la sută de o brigadă FIFA străină

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că în mod sigur partida FC Timişoara - Dinamo, din etapa a XIV-a a Ligii I, va fi condusă de o brigadă de arbitri FIFA din străinătate, dintr-o ţară vecină.

13 afișări
Imaginea articolului Avram: Meciul FC Timişoara - Dinamo va fi condus sută la sută de o brigadă FIFA străină

Avram: Meciul FC Timişoara - Dinamo va fi condus sută la sută de o brigadă FIFA străină (Imagine: Mediafax Foto)

"După ce am fost refuzaţi de federaţiile din Germania şi Italia pentru că arbitrii erau angrenaţi în partidele din campionatul intern, am făcut solicitări către Bulgaria, Polonia, Cehia, Ungaria, Serbia şi Republica Moldova. Sută la sută meciul va fi condus de o brigadă FIFA, dintr-o ţară vecină. Vom face publice numele arbitrilor luni, când vor ajunge pe aeroport", a spus Avram.

Vasile Avram declarase, vineri, că a solicitat arbitrii federaţiilor din Bulgaria, Serbia şi Cehia pentru partida FC Timişoara - Dinamo, iar în cazul în care aceste foruri nu vor putea trimite o brigadă, meciul va fi condus de Sebastian Colţescu.

Liga Profesionistă de Fotbal a cerut, vineri, printr-o adresă trimisă Comisiei Centrale a Arbitrilor, ca partida FC Timişoara - Dinamo, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I, să fie arbitrată de o brigadă străină.

Partida FC Timişoara - Dinamo, programată, luni, de la ora 20.45, trebuia să fie arbitrată de o brigadă din Germania, avându-l la centru pe arbitrul FIFA Manuel Grafe, care ar fi fost ajutat de asistenţii Sascha Thielert şi Dirk Margenberg.

Însă atât oficialii dinamovişti, cât şi cei timişoreni s-au declarat nemulţumiţi că au fost delegaţi arbitri germani la această partidă. Deşi DFB a anunţat pe site-ul oficial componenţa brigăzii pentru întâlnirea de la Timişoara, ulterior forul german a precizat că nu mai poate trimite arbitri în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici