Baghdatis s-a retras de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, Mergea şi Bopanna în sferturi la dublu

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) s-a calificat în sferturile de finală ale BRD Năstase Ţiriac Trophy, după retragerea cipriotului Marcos Baghdatis, care urma să facă pereche cu rusul Mihail Iujnîi la meciul din turul întâi.

88 afișări
Imaginea articolului Baghdatis s-a retras de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, Mergea şi Bopanna în sferturi la dublu

Baghdatis s-a retras de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, Mergea şi Bopanna în sferturi la dublu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Baghdatis s-a retras din turneu din cauza unei accidentări la spate. El a jucat miercuri, în turul doi la simplu, cu spaniolul Guillermo Garcia-Lopez, cap de serie numărul 5 şi locul 45 ATP, fiind învins cu scorul de 7-5, 6-2.

În sferturile de finală, Mergea şi Bopanna vor întâlni, joi, nu înainte de ora 18.00, perechea Marius Copil/Adrian Ungur, beneficiară a unui wild card.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici