Balaj: Regret că l-am eliminat pe Rădoi, mai ales că a jucat excelent

Arbitrul Cristian Balaj a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că regretă faptul că a fost nevoit să îl elimine pe jucătorul echipei Al Hilal, Mirel Rădoi, în meciul cu Al Nasr, scor 2-1, din sferturile de finală ale Cupei Coroanei Prinţului.

18 afișări
Imaginea articolului Balaj: Regret că l-am eliminat pe Rădoi, mai ales că a jucat excelent

Balaj: Regret că l-am eliminat pe Rădoi, mai ales că a jucat excelent (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Îmi pare rău că a trebuit să îl elimin tocmai pe el, dar suntem obligaţi să aplicăm regulamentul indiferent de ceea ce ne dorim noi. Regret, mai ales că Rădoi a jucat excelent. Din păcate n-am mai apucat să vorbesc cu el după meci. Noi ne-am dus imediat la cabine, erau multe filtre de securitate şi n-am mai avut ocazia să ne vedem", a spus Balaj.

Centralul a explicat că l-a sancţionat pe Rădoi cu al doilea galben pentru tragere de timp.

"Primul galben i l-am arătat pentru un fault. De fapt, pentru faulturi repetate, cred că era cam al cincilea şi deja era prea mult. Iar în finalul partidei, chiar la ultima fază, a şutat mingea în tribune şi am fost obligat să îi arăt cel de-al doilea galben şi automat pe cel roşu pentru tragere de timp. Mai ales că puţin mai devreme arătasem un galben şi unui jucător din echipa adversă tot pentru tragere de timp. Trebuia să aplic aceeaşi măsură, era o situaţie delicată şi pentru mine, şi pentru el. În rest, Rădoi a avut un comportament fără reproş, dar a făcut aceste greşeli. Probabil din cauza entuziasmului şi a mizei jocului, am înţeles că e un fel de derbi la ei", a adăugat Cristian Balaj.

Titular în acest meci care a adus calificarea formaţiei Al Hilal în semifinalele Cupei Coroanei Prinţului, Rădoi a primit al doilea cartonaş galben, urmat de cel roşu, în minutul 120+3. Golurile învingătorilor au fost marcate de Neves '61 şi Wilmhelsson '112. Pentru Al Nasr a înscris Pascal, în minutul 55.

Brigada de arbitri din România a fost compusă din centralul Cristian Balaj, tuşierii Zoltan Szekely, Ionel Popa şi arbitrul de rezervă Marius Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici