Balotelli a fost suprins fumând în toaleta unui tren

Atacantul echipei AC Milan, Mario Balotelli, a fost suprins fumând în toaleta unui tren, de către conductor, în timpul deplasării formaţiei milaneze la Florenţa, pentru partida cu Fiorentina, din Serie A, informează presa italiană, citată de AFP.

208 afișări
Imaginea articolului Balotelli a fost suprins fumând în toaleta unui tren

Balotelli a fost suprins fumând în toaleta unui tren (Imagine: AFP / Mediafaxfoto)

Internaţionalul italian va fi amendat de conducerea clubului.

AC Milan ocupă în prezent locul 3 în clasamentul campionatului italian, la 14 puncte de liderul Juventus Torino, care are un meci mai mult jucat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici