Bănicioiu: Simona Halep este un model de urmat pentru toţi sportivii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a felicitat-o, luni, pe jucătoarea de tenis Simona Halep pentru prestaţia de la turneul de la Doha, menţionând că românca, ocupanta locului 9 în clasamentul WTA, este un model de urmat pentru toţi sportivii.

99 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu: Simona Halep este un model de urmat pentru toţi sportivii

Bănicioiu: Simona Halep este un model de urmat pentru toţi sportivii

"O felicit pe Simona Halep pentru evoluţia în turneul WTA din Qatar! Alături de milioane de români am fost captivat de fiecare meci în care tenismena noastră a demonstrat că îţi poţi depăşi limitele prin multă muncă şi devotament. M-a încântat uşurinţa cu care Simona a condus jocul de ieri. A început meciul în forţă şi nu şi-a lăsat niciun moment adversara să revină. De aceea, trofeul WTA de la Doha putea fi numai al ei. Mă bucur că parcursul ei din competiţiile sportive de top i-a asigurat locul 9 în ierarhia mondială. Vreau să o felicit public pentru felul în care a abordat meciul şi pentru modestia cu care a savurat victoria. Simona Halep este un model de urmat pentru toţi sportivii, iar ambiţia de care dă dovadă în fiecare competiţe este de admirat", a precizat Bănicioiu, într-o declaraţie de presă.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 7 şi locul 10 mondial, a câştigat, duminică, turneul de la Doha (Qatar), înregistrând al şaptelea să succes în circuitul WTA şi primul la o competiţie de categorie Premier 5. Halep a învins-o în finală, cu scorul de 6-2, 6-3, după o oră şi şase minute de joc, pe sportiva germană Angelique Kerber, cap de serie numărul 6 şi locul 9 WTA.

Românca a mai câştigat în circuitul WTA turneele de la Nürnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, toate şase în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici