Bărboianu: Am fost ameninţat şi jignit de Mititelu

Fundaşul echipei Dinamo, Ştefan Bărboianu, a declarat, într-o emisiune televizată, că s-a întâlnit, luni, într-o benzinărie cu finanţatorul Adrian Mititelu, şi că oficialul grupării oltene l-a jignit şi l-a ameninţat.

93 afișări
Imaginea articolului Bărboianu: Am fost ameninţat şi jignit de Mititelu

Bărboianu: Am fost ameninţat şi jignit de Mititelu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"M-am întâlnit într-o benzinărie din Craiova cu Adrian Mititelu. S-a întâmplat ceva ce nu credeam că se va întâmpla vreodată în oraşul meu, în cartierul meu. Am fost să alimentez ca să pot pleca spre Bucureşti, iar după ce am ieşit din benzinărie, când să mă urc în maşină, a venit domnul Mititelu într-un jeep şi a început să mă ameninţe şi să îmi spună fel şi fel de lucruri. Nu ştiu dacă a fost întâmplător sau nu. Am zis să nu plec direct ca să nu spună că nu am curaj să dau ochii cu dânsul. Am stat, i-am ascultat jignirile şi ameninţările, apoi s-a enervat atât de tare încât mi-a pus mâna în gât, a început să dea în maşină spunând că e cumpărată din banii dânsului şi că a aflat toate declaraţiile pe care le-am dat eu la DNA. Au fost ameninţări, că voi reveni din vară şi îmi jură că mă va distruge atât ca om, cât şi ca fotbalist, m-a ameninţat să-i transmit domnului Piţurcă că îl va băga în puşcărie. Lucruri pe care nu credeam că le voi trăi", a spus Bărboianu, la Gsp Tv.

Ştefan Bărboianu a menţionat că Adrian Mititelu a venit însoţit de bodyguarzii săi, fiind ameninţat şi de unul dintre aceştia. "A fost însoţit de bodyguarzii dânsului, iar unul mi-a spus să nu mai vorbesc despre Adrian Mititelu la per tu şi să nu îl iau la mişto. Îmi este puţină teamă, mă aşteptam să fiu ameninţat de suporteri sau altceva, dar nu aşa", a completat Bărboianu.

Universitatea Craiova a pierdut, luni, scor 0-2, partida susţinută în compania echipei Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I. În urma acestei înfrângeri, Universitatea este foarte aproape de retrogradare.

Jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au fugit în data de 19 ianuarie din cantonamentul formaţiei Universitatea Craiova de la Govora, şi au cerut şi au obţinut din partea Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF să fie declaraţi liberi de contract, în baza dezlegărilor în alb, pe care patronul i le-a dat fostului manager general, Victor Piţurcă. Finanţatorul clubului Universitatea Craiova a declarat atunci că cei doi jucători au fost "furaţi" de Victor Piţurcă.

Ulterior, atât Găman, cât şi Bărboianu au semnat contracte cu Dinamo, însă nu au evoluat în meciul de luni, deoarece au fost audiaţi la DNA Craiova, într-o plângere formulată de Mititelu împotriva lui Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici