Baschetbalista care a căzut de la etaj a fost trimisă în SUA

Conducerea CSB Alexandria a hotărât, joi, să încheie contractul în mod unilateral cu baschetbalista americană Chelsea Ann Lyons, pentru încălcarea Regulamentului de ordine interioară, sportiva fiind trimisă acasă, în Statele Unite ale Americii.

154 afișări
Imaginea articolului Baschetbalista care a căzut de la etaj a fost trimisă în SUA

Baschetbalista care a căzut de la etaj a fost trimisă în SUA (Imagine: Ana Poenariu/Arhiva Mediafax Foto)

Chelsea Lyons, care era în stare de ebrietate, a plonjat duminică dimineaţă în gol de la etajul 4 al blocului în care locuia, aterizând pe plafonul unei maşini parcate. Ea a ajuns la Spitalul Judeţean, având un picior rupt.

Preşedintele clubului sportiv Baschet Club Teleorman-Alexandria, Călin Voicu, a declarat că pe fondul consumului de băuturi alcoolice tânăra, care face sporturi extreme, s-a aruncat de la etaj, aproximativ 15 metri, pentru a experimenta o săritură. La rândul său, medicul psihiatru Cristian Popa, care a consultat-o pe sportivă, a afirmat că aceasta era jenată de situaţie şi că a mărturisit că în momentul în care s-a aruncat "era foarte fericită".

Chelsea Ann Lyons, care de un sezon era extremă la echipa Baschet Club Teleorman, locuia într-un apartament din Alexandria cu o altă colegă de echipă, Shanita Tava Arnold. Primele date şi mărturii de la faţa locului arată că în timp ce Shanita Tava Arnold se afla într-o altă cameră Chelsea Ann Lyons a deschis fereastra, căzând de la etaj.

Echipa din Alexandria evoluează în Liga Naţională de baschet feminin, unde ocupă locul al şaselea în prezent, iar baschetbalista Chelsea Ann Lyons a venit la formaţie împreună cu alte două sportive din SUA. Sâmbătă, echipa Baschet Club Teleorman, care la mijlocul săptămânii a obţinut în deplasare două victorii, la Oradea şi Timişoara, nu a fost programată în etapa campionatului naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici