Băsescu spune că meciul cu Barcelona va fi spectacol total: Cine nu vrea să îi vadă pe Messi, Xavi, Shakira în tribună...

Traian Băsescu spune că va urmări meciul de sâmbătă cu Barcelona de acasă, pentru că de câţiva ani nu mai merge la stadion, el arătându-se însă convins că va fi un spectacol "total" şi adăugând: "Cine nu vrea să-l vadă pe Messi, pe Xavi (...) Să poţi să o vezi pe Shakira la Bucureşti în tribună..."

1222 afișări
Imaginea articolului Băsescu spune că meciul cu Barcelona va fi spectacol total: Cine nu vrea să îi vadă pe Messi, Xavi, Shakira în tribună...

Băsescu spune că meciul cu Barcelona va fi spectacol total: Cine nu vrea să îi vadă pe Messi, Xavi, Shakira în tribună... (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Întrebat, miercuri seară, la sediul său de campanie, dacă merge la meciul Dinamo – FC Barcelona de sâmbătă, preşedintele suspendat a răspuns: "Am fost invitat de conducerea clubului şi le-am mulţumit mult, i-am rugat să fiu scuzat, dar eu nu mai calc pe stadioane de câţiva ani buni, de la incidentul din Giuleşti de la meciul Rapid-Steaua. Recunosc că am mai fost o dată pe Dinamo la meciul Steaua – Dinamo, dar m-am dus undeva către peluză".

El a precizat că de această dată se va uita la televizor.

"Cine nu vrea să-l vadă pe Messi, pe Xavi, mai ales că am înţeles că pot veni şi cu prietenele lor, ceea ce va face spectacolul total. Să poţi să o vezi pe Shakira la Bucureşti în tribună...", a comentat Băsescu.

Dinamo va disputa sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, un meci amical în compania formaţiei spaniole FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici