Bayern se impune la Dortmund cu un gol inspirat şi este aproape campioană

  • Derby-ul din această seară dintre Borussia Dortmund şi liderul Bayern Munchen s-a terminat cu victoria la limită, 1-0, a bavarezilor
  • Kimmich a marcat unicul gol al partidei
332 afișări
Imaginea articolului Bayern se impune la Dortmund cu un gol inspirat şi este aproape campioană

Bayern, tot mai aproape de un nou titlu în Germania, după victoria de la Dortmund

Derby-ul din această seară dintre Borussia Dortmund şi liderul Bayern Munchen s-a terminat cu victoria la limită, 1-0, a bavarezilor. Aceştia s-au distanţat la 7 puncte în campionat faţă de Borussia Dortmund, principala contracandidată la titlu.

Kimmich a marcat unicul gol al partidei în minutul 43 după un lob perfect peste portarul Roman Burki.

Bayern a avut un parcurs excelent de la reluarea campionatului, obţinând astfel a treia victorie. Borussia Dortmund a utilizat formula standard, inclusiv puştiul-minune Haaland dar nu a reuşit să oprească liderul, după ce scorul la Munchen, în turul campionatului, fusese 4-0 pentru Bayern.

Cele două echipe mai au 6 meciuri de disputat dar este greu de crezut că Bayern nu va câştiga campionatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici