Becali anunţă că Szekely nu va mai juca la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri dimineaţă, că mijlocaşul Janos Szekely nu va mai evolua pentru formaţia "roş-albastră" pentru că a avut un comportament necivilizat faţă de membrii stafului medical al grupării din Bulevardul Ghencea.

34 afișări
Imaginea articolului Becali anunţă că Szekely nu va mai juca la Steaua

Becali anunţă că Szekely nu va mai juca la Steaua (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Niciodată în viaţa lui Szekely nu mai are viaţă la Steaua. Nu ştiu de ce a înjurat Szekely, dar a înjurat urât de tot. Îl dau gratis, fără niciun ban, să îl ia Iancu", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

El a menţionat că varianta cea mai probabilă de îndepărtare a lui Szekely de la Steaua este un transfer la formaţia FC Timişoara. "La Steaua s-a întâmplat un lucru foarte grav, care nu s-a întâmplat niciodată de când sunt eu. Eu pot sa iau măsuri doar pe cale civilă, dar în privinţa contractului nu am ce să-i fac. Să vedem ce modalităţi avem, pentru că Szekely nu mai are voie să stea în grupul ăla că îmi distruge tot. Dacă Iancu îl mai doreşte, iau în calcul şi să îl dau la Timişoara. Eu nu accept în casa mea să înjuri", a mai spus el.

Gigi Becali a mai adăugat că şi-ar dori să-l transfere pe internaţionalul român George Florescu, pe care l-a comparat cu fostul jucător stelist Mirel Rădoi. "Mie îmi place de Florescu, l-aş vrea la Steaua. Florescu este genul de fotbalist Mirel Rădoi. Depinde ce jucător are lângă el. Florescu şi-a dat viaţa pe teren. Nu e superjucător, dar e bunicel", a declarat Gigi Becali.

Janos Szekely evoluează la Steaua din 2008. În martie 2010 el a suferit o accidentare care l-a ţinut departe de teren pentru cinci luni.

Internaţionalul român George Florescu şi-a încheiat contractul cu gruparea din liga secundă a Rusiei, Alania Vladikavkaz. El a fost unul dintre preferaţii selecţionerului român Răzvan Lucescu în preliminariile pentru Campionatul European 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici