Becali: Borcea cancerul fotbalului românesc

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat că toate lucrurile care se întâmplă în arbitraj se întamplă din cauza influenţei conducătorilor şi că directorul executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, este cancerul fotbalului românesc.

21 afișări
Imaginea articolului Becali: Borcea cancerul fotbalului românesc

Becali: Borcea cancerul fotbalului românesc (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu vreau să comentez jocul lui Dinamo, dar vreau să ajungem pe primul loc până de Paşte. Eu nu vreau să comentez jocul echipei Dinamo, ca sa nu deranjez jucătorii, pentru că e munca lor, dar despre conducători pot să spun nişte lucruri. Toate lucrurile care se întâmplă în arbitraj se întamplă din cauza influenţei conducătorilor. I-am zis că n-am nimic cu Borcea, că e prietenul meu, dar Borcea le face pe toate, el e cancerul fotbalului românesc", a declarat Becali la Telesport.

Citeşte şi:

Arbitrul Tiberiu Lajos a fost oprit de la delegări

Crăciunescu: Arbitrajul lui Lajos a facut parte din sistem

Gigi Becali: Ce a fost cu Lajos e de la 50.000 de "cocoşei" în sus

Gaz Metan Mediaş -Dinamo, scor 1-1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici