Becali: Copos e băiat bun, dar e zgârcit, e semi-ţepar

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că nu se va mai certa niciodată cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, deoarece acesta este "un băiat bun", chiar dacă este "zgârcit", precizând însă că nu va face niciodată afaceri cu el, pentru că este "semi-ţepar".

231 afișări
Imaginea articolului Becali: Copos e băiat bun, dar e zgârcit, e semi-ţepar

Becali: Copos e băiat bun, dar e zgârcit, e semi-ţepar (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Nu mă mai cert în viaţa mea cu Copos, e băiat bun, dar zgârcit. O să am grijă să nu fac afaceri cu el, e semi-ţepar", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici