Becali: Dayro Moreno se poate întoarce doar la echipa a doua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că jucătorul columbian Dayro Moreno, care nu s-a prezentat la pregătirile echipei dinaintea sezonului, se poate întoarce doar la echipa a doua a clubului şi pe un salariu de 5.000 de euro, cu 10.000 de euro mai puţin decât avea în trecut.

16 afișări
Imaginea articolului Becali: Dayro Moreno se poate întoarce doar la echipa a doua

Becali: Dayro Moreno se poate întoarce doar la echipa a doua (Imagine: Mediafax Foto)

"Vine înapoi în anumite condiţii, 5.000 pe lună şi la echipa a doua şi când are valoare vine la prima formaţie", a spus Becali.

Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că se află în discuţii cu atacantul columbian Dayro Moreno pentru o posibilă reîntoarcere a acestuia la formaţia "roş-albastră". "Chiar acum discut cu Dayro Moreno. Nu ştiu dacă se va întoarce la prima echipă sau la a doua, vom vedea cum decurg discuţiile", a spus Argăseală.

Becali a precizat că Dayro Moreno avea un salariu de aproximativ 15.000 de euro pe lună sezonul precedent.

Atacantul columbian Dayro Moreno nu s-a prezentat, la început sezonului, la pregătirile echipei conduse de noul antrenor Cristiano Bergodi, tehnicianul italian anunţând că nu mai are nevoie de serviciile lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici