Becali: Hagi e cea mai bună variantă pentru naţională

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, sâmbătă, că ar trebui ca după meciul cu Belarus să se ia o decizie în privinţa selecţionerului Răzvan Lucescu, subliniind că, pentru naţionala României, cea mai bună variantă ar fi Gheorghe Hagi.

16 afișări
Imaginea articolului Becali: Hagi e cea mai bună variantă pentru naţională

Becali: Hagi e cea mai bună variantă pentru naţională (Imagine: Bogdan_Maran/Medfiafax Foto)

"Până acum am ţinut cu Răzvan, acum spun altceva, aşteptam primul meci oficial. Noi am dominat dar n-am avut ocazii clare. Dacă pe Albania n-o baţi fără drept de apel şi dacă ai 1-0 şi apoi dai mingi bufa-bufa, păi când joci cu Franţa ce mai faci? Părerea mea că ar trebui să stea meciul asta cu Belarusul şi apoi să ia nişte decizii. În funcţie de cum va sta echipa în clasament să se ia nişte hotărâri. Normal, cea mai bună variantă la ora asta, e Hagi. Şi ca nume şi ca imagine. Şi el ar putea să schimbe starea de spirit a jucătorilor. Dacă batem Belarusul, să stea, dacă nu, du-te tată şi lasă-ne. Asta e părerea mea, dar nu contează, deşi ar trebui să conteze părerea noastră, a patronilor de club", a declarat Becali.

Gigi Becali susţine că a fost sigur că Bogdan Stancu va marca în meciul cu Albania.

"Am fost supărat, normal. Noi am dominat tot meciul, dar spunea cineva de încredere... păi când ai valoare la 1-0 faci tiki taka. Herea ce rost mai avea să facă faultul ăla? Dacă ai valoare, îi pasezi la 1-0. Când a intrat Stancu l-am şi sunat pe Ilie Dumitrescu şi i-am zis că dă gol al nostru. Pasa de la Rădoi, cornerul, toate numai de la Steaua. Poate a fost şi reversul, ghinionul de la Bănel. Îl chemi, îl scoţi, băiatul suferă, probabil e şi asta", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici